Where ink is flowing and the music is heavy

Priser

Det er meget svært for mig at give en pris på en tatovering over tlf eller mail da jeg skal have en idé om størrelse af motivet , mængden af detaljer og evt andre ting der kan have indflydelse på motivet. Jeg har et minimum beløb på 800,- for de mindre tatoveringer så selvom du bare skal have lavet en lille tatovering der vil tage 5 min at lave , skal jeg stadig bruge 15 – 30 min på at gøre klar + matrialer er altid det samme uanset størrelse. Mange gange opfordrer jeg mine kunder til at få lavet en lidt større tatovering og det er ikke kun fordi det bedre kan betale sig men bestemt også fordi folk har en tendens til at vælge AAAALT for små motiver. Jeg har i al den tid jeg har tatoveret , aldrig oplevet at en kunde kom tilbage og var ked af at tatoveringen blev for stor men omvendt har jeg oplevet det modsatte rigtig mange gange!.

Ved større motiver har jeg førhen taget pris pr session men har fundet ud af at det virker mere fair både for kunden og mig selv , hvis jeg kører efter timeløn. Indtil videre holder jeg dog fast i prisen på en optegning som nu er 2500,- . Efterfølgende tider afvikles med 1000,- pr time.

Jeg har besluttet at indføre VIP dage på forsøgsbasis. Dvs at man kan booke en hel dag til større tatoveringer hvor butikken vil være lukket og telefonen vil være omstillet så der ikke vil være nogle forstyrrende elementer. Der vil blive holdt få pauser og jeg vil sørge for mad og drikke. Prisen for dette er 6500,- og er min. 6 timer. Er du interesseret i at bestille en tid hos mig , kan du gøre det ved at kigge forbi butikken eller sende mig en mail med udførlig beskrivelse af hvad du ønsker at få lavet.